Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on e-learning. Try to imagine what will happen when more and more people study online instead of attending school. You are required to write at least 150 words but no more than 200 words.
With the abundance of social substances has come the alteration of our thinking patterns, which may exert a profound effect on our behavioral modes. To put it more precisely, the emphasis on traditional ways of attending school has been gradually abandoned in favor of studying online, for instance, increasing numbers of students, especially for teenagers, acquire information in certain website, instead of attending classes in school.
There are two major impacts of this transformation, which can be illustrated from the following aspects. To start with, it will cause alienation to our classmates and we may be absent to the spirit of team-work. For example, there is a neighbor of mine, whose own child study online since his high-school, then he was left alone at home in most days, so he got high marks in his examinations but became drastically isolated at the same time. Besides, studying online is still linked to the excessive exposure to the too much information, including the misleading one.
As an old Chinese saying goes, as you sow, you shall bow. Only if we attend school, listen to our teachers and speak to our fellows can we fully develop our own potentialities and encounter even stable and prospering lives.
答案：26O, 27F, 28K, 29J, 30A, 31I, 32E, 33M, 34D, 35B
答案 36. I 37. B 38. F 39. D 40. C 41. K 42. A 43. L 44. E 45. H
A、D原文未提及；B答案夸大，原文是“such as how much of the product is recycled”，可回收率只是新要求中的一个。最贴切的答案为C。
“it is clear that consumers don’t always know what they are getting”消费者对于他们购买的产品了解并不深。D选项最符合。A、B、C原文均未提及。
C。原文“it gave the impression that the products had been certified by a third party…”。
“…while acknowledging that ‘this has been an area that is difficult to navigate.’”很难操作的领域，提示没有健全和明晰的法律法规。A选项最符合。
“…has become less a ladder of opportunity than a structure to transmit inequality…”教育越来越导致了不公平，选择B。
“It’s true that main reason inner-city schools do poorly isn’t teachers’ union, but poverty”，最符合选项是B。
“There’re steps we can take that would make some differences, and Mayor Rahm Emanuel is trying some of them — yet the union is resisting”可推断工会在阻挠市长代表的政府的一些改革措施。
“teachers consistently had a huge positive and negative impact”可推断答案为D。
“protecting the union demand sacrifices those students”, 推断答案选A。
Qipao, an elegant Chinese clothing, originated from the Manzu Nationality in China. In the Qing dynasty, qipao was a kind of loose robes worn by royal women. In the 1920s, influenced by western clothing, qipao experienced a few changes. Its cuffs turned narrower and the length of the dress became shorter, which made women’s beauty fully presented.
Nowadays, qipao often appears in the world-class fashion shows. When attending important social parties, Chinese women always take qipao as their first choice. Many Chinese brides will also choose qipao as the wedding dress. Some influential people even suggest that qipao should be regarded as the national costume for Chinese female.
第一个句子是个典型的A is B, and A does C的句式，根据之前课上所讲的句型公式A is B, and A does C = A,B, does C，可把这两个分句用同位语合写在一起。
第二句是个非常简单的句子，清朝这个过去的时间提示应该选用一般过去时，并且使用一个过去分词短语worn by royal women做后置定语翻译出“王室女性穿着的”这个成分。
第七句中有一个时间状语从句的标志词“…时”，故需要使用一个when来引导，并且在参考译文中，还使用了一个状语从句的省略结构when+doing，如果掌握不好可以直接写成“when they attend……”。